Pianolessen

Vul een subtitel in

Sinds ik ben afgestudeerd aan het conservatorium in Den Haag in 1997 geef ik met veel plezier pianoles aan jong en oud op alle niveau's. Verschillende muziekstijlen komen aan bod: klassiek, pop, jazz, blues.

Afhankelijk van het niveau wordt er aandacht besteed aan noten lezen, het aanleren van een goede pianotechniek, vingerzetting, pedaalgebruik en interpretatie. Ook wordt in de lessen muziektheorie behandeld aan de hand van de gespeelde stukken. Improvisatie en van akkoordschema's spelen behoort ook tot de mogelijkheden. Ik bied verschillende stijlen aan zodat de leerling zijn eigen muzieksmaak kan ontwikkelen en plezier in het spelen heeft.

De lessen worden individueel gegeven in Voorschoten, Voorburg of Warmond. Voor kinderen is de lestijd 30 minuten per week. Gevorderde volwassenen kunnen ook kiezen voor 45 of 60 minuten per 2 weken. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

Voor tijden, tarieven en het maken van een afspraak voor een gratis proefles: zie contact

Zelf muziek maken is ontzettend leuk om te doen, goed voor je brein en je cöordinatievermogen en je hebt er je hele leven plezier van!.